Onze huidige portfolio

Wij investeren in ondernemingen die we kunnen versterken, zoals geïllustreerd door onze huidige deelnemingen.

portfolio

N-Sea

Zierikzee, Nederland

N-Sea is een geïntegreerde subsea dienstverlener met een breed dienstenpakket aan de olie en gas-, duurzame energie-, en kabel en baggerindustrie. N-Sea verricht inspectie, reparatie en onderhoud, en lichte constructie en landmeetkundige diensten door middel van duikactiviteiten, zowel in ondiep als diep water, en door middel van fysieke, seismische en akoestische testen en het gebruik van Remotely Operated Vehicles. De diensten worden voornamelijk geleverd in de Noordzee.

Bekijk case
portfolio

BN International

Huizen, Nederland

BN International is wereldwijd actief in de verkoop en productie van 'cover' materialen (voor o.a. paspoorten en drukwerk) en 'wall coverings’ (behang) en heeft eigen vestigingen in Nederland, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk case
portfolio

Premium Sound Solutions

Dendermonde, België

Premium Sound Solutions met hoofdkantoor in Dendermonde, België, is wereldwijd actief in de ontwikkeling, verkoop en productie van geluidsoplossingen voor de automotive industrie en top-end consumentenmarkt.

Bekijk case
portfolio

SPT Offshore

Woerden, Nederland

SPT Offshore is wereldwijd actief als aannemer van offshore-projecten waarbij gebruikt wordt gemaakt van zuigpalen. Hiermee worden klanten bediend in de olie & gas en de offshore wind sectoren. Met haar gepatenteerde technologie is SPT in alle delen van de wereld actief in EPCI projecten waarbij funderingen gebaseerd op zuigpalen gebruikt worden, zoals jackets, subsea-installaties, Self Installilng Platforms (SIPs®) en Suction Installed Wind Turbines (SIWTs®)

Bekijk case
x